Напредно пребарување

Заем и инвестиција на чесни луѓе

БесплатноAdd to Favourites
Price: 50 MKD 50 MKD
Contact 0750955633
Added 27-08-2019 12:32:02
Created by
Guest

Description

Здраво, јас сум индивидуа која нуди заеми на меѓународно ниво. Со капитал што ќе се користи за давање заеми помеѓу физички лица на краток и долг рок, од 20.000 до 900.000.000 евра за сите сериозни луѓе кои се во реални потреби, каматната стапка е 3% годишно бесплатно давам заеми Финансиски, заем за недвижнини, заем за инвестиции, заем за авто, личен заем. Јас сум на располагање да ги задоволам моите клиенти во рок од најмногу 03 дена од приемот на формуларот за апликација. П.С: Многу сериозни пораки, тогаш никој не поседува сериозно воздржаност Пошта: Пошта: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Location

Штип, Македонија
25 rue, 323

Advert details

Advert ID: 1593
Displayed: 280
Expires: 26-08-2020 12:32:02
In categories: Барам Работа

Comments

Мапа