Напредно пребарување

TittysLooxy

РазменаAdd to Favourites
Price: 51321 EUR 51321 EUR Price is negotiable
Contact XRumer 19.0 + XEvil 4.0: иновативен софтвер комплекс за кршење на било Captcha

1. Моќен Neuronets: XEvil OCR може да се реши повеќе од 12000 на различни видови на Captcha е,
вклучувајќи и такви на популарни, како Google CAPTCHA е ReCaptcha v2, v3 (во XEvil 4.0 Ултра само!), Captcha.Com, SolveMedia, Бинг-Captcha,
Facebook-captcha и Bitfinex-captcha, Yandex-captcha, DLE-captcha, VBulletin-Captcha, и многу други видови!

2. Многу Голема брзина и прецизност: признавање брзина 0.01 .. 0.02 вториот по слика (но само 1 секунда во ДЕМО верзија!),
XEvil можат да се заобиколат и решавање на широк видови спектарот на captcha со висока прецизност,
без зависност на тежина, изобличување, звуци, фонтови, бои.

3. Многу едноставна UI: само 3 главни копчиња за да започнете признавање,
така XEvil лесно да се користи со широк спектарот програми на ОПТИМИЗАЦИЈА, SMM, Аналитика,
Маса Авто-Регистрирање/Објавување/Испраќање/Bruteforcing/CryptoCurrency Рударство програми.

Заинтересирани? ;)
Само направите пребарување во google "XEvil за Слободни".
Added 08-09-2019 16:02:48
Created by
Guest

Description

XRumer 19.0 + XEvil 4.0: иновативен софтвер комплекс за кршење на било Captcha 1. Моќен Neuronets: XEvil OCR може да се реши повеќе од 12000 на различни видови на Captcha е, вклучувајќи и такви на популарни, како Google CAPTCHA е ReCaptcha v2, v3 (во XEvil 4.0 Ултра само!), Captcha.Com, SolveMedia, Бинг-Captcha, Facebook-captcha и Bitfinex-captcha, Yandex-captcha, DLE-captcha, VBulletin-Captcha, и многу други видови! 2. Многу Голема брзина и прецизност: признавање брзина 0.01 .. 0.02 вториот по слика (но само 1 секунда во ДЕМО верзија!), XEvil можат да се заобиколат и решавање на широк видови спектарот на captcha со висока прецизност, без зависност на тежина, изобличување, звуци, фонтови, бои. 3. Многу едноставна UI: само 3 главни копчиња за да започнете признавање, така XEvil лесно да се користи со широк спектарот програми на ОПТИМИЗАЦИЈА, SMM, Аналитика, Маса Авто-Регистрирање/Објавување/Испраќање/Bruteforcing/CryptoCurrency Рударство програми. Заинтересирани? ;) Само направите пребарување во google "XEvil за Слободни".

Specific details

Кубикажа: ---
Сила на Мотор ---
Година: ---
KM: ---

Location

Македонија
Geographic coordinates: (41.6171214, 21.7168387)
Map location might not be exact

Advert details

Advert ID: 1595
Displayed: 239
Expires: 07-09-2020 16:02:48
In categories: Возила

Comments

Мапа