Напредно пребарување

Се продава Bayliner E6, нов чамец од застапниците на Bayliner, са EUR1 сертификат

Се ПродаваAdd to Favourites
Price: 10598 EUR 10598 EUR
Contact Bayliner Македонија, Сервис Скендеровски Д.о.о., Скопје, Сервисна Зона југ-реон 40, Тел: +389(0)2 2780-090, www.bayliner.mk, office@baylinerboat.eu.
Added 29-03-2019 09:39:43
Created by
Guest

Description

Се продава Bayliner E6, нов чамец од застапниците на Bayliner, са EUR1 сертификат, без мотор, должина 6.10m, 5 години гаранција. Основна опрема: црна декорација на трупот, стандардни седишта, управувачка плоча со мерни инструменти, светла за навигација, ел. пумпа за испумпување, скали кај стерната за влегување во вода.

Во цената не се вклучени царината и данокот. Место на испорака: Скопје. Инфо: Bayliner Македонија, Сервис Скендеровски Д.о.о., Скопје, Сервисна Зона југ-реон 40, Тел: +389(0)2 2780-090, www.bayliner.mk, office@baylinerboat.eu. Акциска нето цена: 10.598 eur

Location

Скопје, Македонија
Geographic coordinates: (41.9960924, 21.4316495)
Map location might not be exact

Advert details

Advert ID: 1558
Displayed: 458
Expires: 28-03-2021 09:39:00

Comments

Мапа