Напредно пребарување

Се продава Bayliner E5, нов чамец од застапниците на Bayliner, са EUR1 сертификат, без мотор

Се ПродаваAdd to Favourites
Price: 8044 EUR 8044 EUR
Contact Инфо: Bayliner Македонија, Сервис Скендеровски Д.о.о., Скопје, Сервисна Зона југ-реон 40, Тел: +389(0)2 2780-090, www.bayliner.mk, office@baylinerboat.eu.
Added 28-03-2019 16:02:37
Created by
Guest

Description

Се продава Bayliner E5, нов чамец од застапниците на Bayliner, са EUR1 сертификат, без мотор, должина 5.50m, 5 години гаранција. Основна опрема: црна декорација на трупот, стандардни седишта, управувачка плоча со мерни инструменти, светла за навигација, ел. пумпа за испумпување, скали кај стерната за влегување во вода.

Во цената не се вклучени царината и данокот. Место на испорака: Скопје. Инфо: Bayliner Македонија, Сервис Скендеровски Д.о.о., Скопје, Сервисна Зона југ-реон 40, Тел: +389(0)2 2780-090, www.bayliner.mk, office@baylinerboat.eu. Акциска нето цена: 8.044 eur

Location

Скопје, Македонија
Сервисна Зона југ-реон 40

Advert details

Advert ID: 1555
Displayed: 476
Expires: 27-03-2021 16:02:00

Comments

Мапа