Напредно пребарување

Станови во градба во Илинден

Се ПродаваAdd to Favourites
Price: 640 EUR 640 EUR
Contact 075 220 234 или 070 268 121
Added 25-09-2018 07:45:11
Created by
Guest

Description

Продажба на станови во елитниот комплекс Илинден , лоциран во населба Илинден ул.8 бр.179 . Квадратури од 45 - 132 м2 . Цена во градба 640 е СО ВКЛУЧЕН ДАНОК. Соработуваме со Силк роад Банка за добивање на стамбени кредити со каматни стапки од 2,7% годишно.
Комплексот е во непосредна близина до сите позначајни точки на делување ( маркети , училишта ,градинки , банки итн ) Опкружувањето е чисто и мирно, на само неколку км од градското сивило. 
Канцелариите ни се наоѓаат на самиот објект во градба. 
За секакви прашања јавете се на 075 220 234 или 070 268 121.
Квалитетна градба со вградни материјали од европски производители - ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ ВО РЕГИОНОТ . Ве очекуваме ? Unija Klub

Specific details

Спрат Приземје
Број на соби: 2
Број на Купатила: 1
Квадратура: 45
Внатрешни Карактеристики: ПВЦ Прозорци, Балкон, Туш Кабина, Ламинат, Тераса, Бојлер
Надворешни Карактеристики: Лифт, Погодни за лицата со хендикеп, Безбедност, Гаража, Паркинг, Звучна Изолација
Греење Струја

Location

Илинден, Скопје, Македонија
Ulica 8 br.179, 1000
Geographic coordinates: (47.0395344, -65.4894265)
Map location might not be exact

Advert details

Advert ID: 1502
Displayed: 556
Expires: 25-09-2019 07:45:11
In categories: Станови

Comments

Мапа