Напредно пребарување

APARTMANI LILE PESTANI BUNGALOWI

За изнајмувањеAdd to Favourites
Price is negotiable
Contact 070 634 901

046 285-063
Added 22-06-2016 10:04:07
Created by

Specific details

Спрат 1
Број на соби: 9
Број на Купатила: 9
Квадратура: 300
Внатрешни Карактеристики: Дрвени Прозорци, Кујна (Вграден), Бела техника, Балкон, Тераса, Wi-Fi, Бојлер
Надворешни Карактеристики: Паркинг, Звучна Изолација
Греење Струја

Location

Охрид, Македонија
naum ohridski 78 pestani, 6000
Geographic coordinates: (41.013716394747554, 20.80878201284179)
Map location might not be exact

Advert details

Advert ID: 704
Displayed: 456
Expires: 11-03-2021 20:54:41
In categories: Соби

Comments

Мапа