Напредно пребарување

Се продава Недовршена куќа 210 м2

Се ПродаваAdd to Favourites
Price is negotiable
Contact Vesna
Added 22-04-2019 13:51:35
Created by
Guest

Description

контакт 078332564 Се продава Недовршена куќа 210 м2 Во село Побожје Скопска Црна Гора Куќата е на 3 спрата со квадратура од 210 м3 . на секој спрат се наоѓа стамбен простор од по 70 м2. Во склоп на цената се продава и дворно место од 500 м 2 наседано со овоштарник.Куќатае на атрактивна локација и истата може да прерасне во атрактивна Вила за ваш одмор како и з а одмор на вашата фамилија и одмор на вашите пријатели Куќата поседува дозвола за градба Поврзна е со патна ифрастуктура Прикучена е на струја и вода

Specific details

Спрат 3
Број на соби: ---
Број на Купатила: ---
Квадратура: 210m2
Внатрешни Карактеристики: ---
Надворешни Карактеристики: ---
Греење ---

Location

Скопје, Македонија
Geographic coordinates: (41.9960924, 21.4316495)
Map location might not be exact

Video

Advert details

Advert ID: 1567
Displayed: 403
Expires: 21-04-2020 13:51:35
In categories: Куќи/Вили

Comments

Мапа