Напредно пребарување

СЕ ПРОДАВА КУЌА

Се ПродаваAdd to Favourites
Price is negotiable
Contact 071331024 Стефан
Added 28-08-2018 14:20:53
Created by
Guest

Description

Се продава куќа 80m2,
со дворно место 980m2 во Скопско Поле, Гази Баба.
На два спрата со 4 соби.
Има пат, има струја, има вода.
Цена по договор.
Телефон за контакт: 071331024 Стефан

Specific details

Спрат 2
Број на соби: 4
Број на Купатила: 1
Квадратура: 80
Внатрешни Карактеристики: Дрвени Прозорци, Балкон, Ролетни, Тераса
Надворешни Карактеристики: Паркинг
Греење Нема

Location

Гази Баба, Скопје, Македонија
Скопско Поле, 1000

Advert details

Advert ID: 1493
Displayed: 447
Expires: 28-08-2019 14:20:53
In categories: Куќи/Вили

Comments

Мапа