Напредно пребарување

ПРЕКРАСЕН ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Се ПродаваAdd to Favourites
Price is negotiable
Contact 070-206-125
Added 21-12-2017 10:51:59
Created by
Guest

Description

ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,00 м2.поделен на два дела и тоа едниот со површина од 10,00 м2 и другиот со површина од 18,00 м2.
Цена по договор.
Информации на телефон 070 / 206 - 125.

Specific details

Подкатегорија Канцеларија
Квадратура: 28

Location

Кисела Вода, Скопје, Македонија
Geographic coordinates: (41.9973462, 21.4279956)
Map location might not be exact

Advert details

Advert ID: 1217
Displayed: 521
Expires: 21-12-2018 10:51:59

Comments

Мапа