Напредно пребарување

enricomacchi

Се ПродаваAdd to Favourites
Price: 5000 MKD 5000 MKD Price is negotiable
Contact 00000000000000000
Added 22-09-2019 02:26:28
Created by
Guest

Description

понуда за приватен заем

 

Здраво, јас имам капитал што ќе се искористи за доделување специјални заеми на краток и долг рок, од 1000 до 500.000 € на кое било сериозно лице кое сака овој заем. 2% камата годишно според износот кој се позајмува. Можете да отплатите од 1 до 10 години максимум. Важно е да гледате месечни исплати. Барам само заверено рачно напишано признание за долг, а исто така и неколку парчиња што треба да ги дадам. Значи, ако ви треба кредит, не двоумете се да ме контактирате за да дознаете повеќе за моите услови. Е-пошта: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. несериозни луѓе се воздржуваат. срдечно

Location

Валандово, Македонија
: enricomacchi70@gmail.com, 5000

Advert details

Advert ID: 1598
Displayed: 218
Expires: 21-09-2020 02:26:28
In categories: Додатоци

Comments

Мапа