Напредно пребарување

Се продава Bayliner E6, нов чамец од застапниците на Bayliner, са EUR1 сертификат

Се ПродаваДодади во омилени
Цена: 10598 EUR
Контакт Bayliner Македонија, Сервис Скендеровски Д.о.о., Скопје, Сервисна Зона југ-реон 40, Тел: +389(0)2 2780-090, www.bayliner.mk, office@baylinerboat.eu.
http://www.skenderovski.com.mk
Додадено 29-03-2019 09:39:43
Креиран од
Гостин

Опис

Се продава Bayliner E6, нов чамец од застапниците на Bayliner, са EUR1 сертификат, без мотор, должина 6.10m, 5 години гаранција. Основна опрема: црна декорација на трупот, стандардни седишта, управувачка плоча со мерни инструменти, светла за навигација, ел. пумпа за испумпување, скали кај стерната за влегување во вода.

Во цената не се вклучени царината и данокот. Место на испорака: Скопје. Инфо: Bayliner Македонија, Сервис Скендеровски Д.о.о., Скопје, Сервисна Зона југ-реон 40, Тел: +389(0)2 2780-090, www.bayliner.mk, office@baylinerboat.eu. Акциска нето цена: 10.598 eur

Локација

Скопје, Македонија

Детали за огласот

ID на огласот: 1558
Прeгледан: 185
Истекува: 28-03-2020 09:39:43

Коментари

Мапа