Напредно пребарување

Се продава Bayliner E5, нов чамец од застапниците на Bayliner, са EUR1 сертификат, без мотор

Се ПродаваДодади во омилени
Цена: 8044 EUR
Контакт Инфо: Bayliner Македонија, Сервис Скендеровски Д.о.о., Скопје, Сервисна Зона југ-реон 40, Тел: +389(0)2 2780-090, www.bayliner.mk, office@baylinerboat.eu.
http://www.skenderovski.com.mk
Додадено 28-03-2019 16:02:37
Креиран од
Гостин

Опис

Се продава Bayliner E5, нов чамец од застапниците на Bayliner, са EUR1 сертификат, без мотор, должина 5.50m, 5 години гаранција. Основна опрема: црна декорација на трупот, стандардни седишта, управувачка плоча со мерни инструменти, светла за навигација, ел. пумпа за испумпување, скали кај стерната за влегување во вода.

Во цената не се вклучени царината и данокот. Место на испорака: Скопје. Инфо: Bayliner Македонија, Сервис Скендеровски Д.о.о., Скопје, Сервисна Зона југ-реон 40, Тел: +389(0)2 2780-090, www.bayliner.mk, office@baylinerboat.eu. Акциска нето цена: 8.044 eur

Локација

Скопје, Македонија
Сервисна Зона југ-реон 40

Детали за огласот

ID на огласот: 1555
Прeгледан: 172
Истекува: 27-03-2020 16:02:37

Коментари

Мапа