Напредно пребарување

Се продава Недовршена куќа 210 м2

Се ПродаваДодади во омилени
Контакт Vesna
Додадено 22-04-2019 13:58:14
Креиран од
Гостин

Опис

контакт 078332564 Се продава Недовршена куќа 210 м2 Во село Побожје Скопска Црна Гора Куќата е на 3 спрата со квадратура од 210 м3 . на секој спрат се наоѓа стамбен простор од по 70 м2. Во склоп на цената се продава и дворно место од 500 м 2 наседано со овоштарник.Куќатае на атрактивна локација и истата може да прерасне во атрактивна Вила за ваш одмор како и з а одмор на вашата фамилија и одмор на вашите пријатели Куќата поседува дозвола за градба Поврзна е со патна ифрастуктура Прикучена е на струја и вода

Посебни детали

Спрат ---
Број на соби: ---
Број на Купатила: ---
Квадратура: ---
Внатрешни Карактеристики: ---
Надворешни Карактеристики: ---
Греење ---

Локација

Македонија

Видео

Детали за огласот

ID на огласот: 1569
Прeгледан: 167
Истекува: 21-04-2020 13:58:14

Коментари

Мапа