Напредно пребарување

ДЕЛОВЕН ПРОСТОР

Се ПродаваДодади во омилени
Цена по договор
Контакт 070-206-125
Додадено 21-12-2017 10:15:49
Креиран од
Гостин

Опис

ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,00 м2.поделен на два дела и тоа едниот со површина од 10,00 м2 и другиот со површина од 18,00 м2.
Цена по договор.
Информации на телефон 070 / 206 - 125.

Посебни детали

Подкатегорија Канцеларија
Квадратура: 10+18

Локација

Кисела Вода, Скопје, Македонија

Детали за огласот

ID на огласот: 1215
Прeгледан: 363
Истекува: 21-12-2018 10:15:49

Коментари

Мапа